dilluns, d’octubre 30, 2006

El II Fòrum Auriga a Amposta

El II Fòrum Auriga se celebrarà aquesta mateixa setmana, els dies 4 i 5 de novembre, al Museu Comarcal del Montsià, a Amposta. Després de l'èxit rotund de la primera edició realitzada l’any passat a Esparreguera, la revista Auriga vol tornar a reunir un nombre significatiu de persones i entitats amb el denominador comú que treballen per mantenir, difondre o investigar l'herència grecoromana des de Catalunya, i en aquesta ocasió també des del País Valencià: universitats, museus, centres de recerca, editorials, patrimoni, educació secundària... A través de presentacions orals, presentacions en format pòster i una taula rodona donaran a conèixer les respectives línies de treball.

El programa el podeu veure al web d'Auriga o en PDF. Una de les presentacions pòster serà la de Chiron (ja sé que és lleig això de tirar aigua al propi molí, però què voleu!).

La inscripció és gratuïta i inclou el dinar. Qui vulgui participar-hi s'ha d'inscriure al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya (T. 933 170 428). Podeu enviar un missatge a l'adreça matricula@cdl.cat, fent-hi constar el nom i cognoms; adreça; NIF; e-mail; centre on treballeu; si voleu dinar; si voleu guarderia. A l'assumpte del missatge indiqueu "II Fòrum Auriga". Places limitades.

Paral·lelament el Museu Comarcal del Montsià ha organitzat l’exposició temporal “El procés de romanització a les Terres de l’Ebre”.