divendres, de desembre 09, 2005

Inversions al circ romà i al castell de Sagunt

L'ajuntament de Sagunt ha donat el vist-i-plau als projectes que l'elèctrica Unión Fenosa, dins del conveni de col·laboració firmat per a cinc anys. Entre altres obres, l'empresa emprendrà un projecte ajornat des de fa anys a Sagunt i pressupostat ara en 180.000 euros: el condicionament de les restes de l'antic circ romà amb la construcció d'una plaça en un solar que porta dècades utilitzant-se com a aparcament públic. La nova plaça es farà a l'altura de monument, perquè se'n pugui apreciar la magnificència.

D'altra banda Unión Fenosa, que actualment construeix la central de cicle combinat a Sagunt per a la producció d'energia elèctrica, patrocinarà el projecte de nova il·luminació per al Castell de Sagunt.

A més, el govern espanyol destinarà 1'2 milions d'euros a l'adequació del Castell de Sagunt i altres actuacions durant el 2006 i s'ha compromès a arribar a un conveni amb l'ajuntament de Sagunt i la Generalitat Valenciana perquè anualment es destinin inversions similars al patrimoni de la ciutat.

Informació: Levante (per cortesia d'Ana Ovando) i ajuntament de Sagunt