dimecres, de gener 25, 2006

Extremaduraclasica.com

El nostre col·lega Carlos Cabanillas, professor de clàssiques de l'IES Santiago Apóstol d'Almendralejo (Extremadura), ha obert un nou web. Això pràcticament no seria notícia, perquè cada dos per tres n'inicia un o es trasllada a una nova adreça. Com el cul d'en Jaumet, vaja (ell diu "culo de mal asiento"). Però aquesta vegada sembla que va de debò i que ha trobat finalment l'estabilitat. Si més no així ho esperem, perquè ara com ara ens té una mica marejats, i esperem que concentri els seus webs en un de sol, perquè de vegades no saps a quina adreça trobar allò que havíem vist fa un temps. El nou web és Extremaduraclasica.com, que anirà construint progressivament i que inclou la seva nova bitàcola o bloc, en substitució de l'anterior. De moment hi ha una gramàtica llatina, l'inici de la grega i humanistes extremenys. Tot just comença però la cosa promet.

Ah! i perquè vegeu que no exagero amb el que deia al començament aquí teniu els seus webs anteriors (i no hi són tots):

2 comentaris:

Carlos Cabanillas ha dit...

Gracias, Sebastià, por referenciar mi sitio tan rápidamente. En verdad, no creo que pueda recolectar todos mis sitios: algunos de ellos ni yo sé dónde están a estas alturas.

Lo que sí espero es que este sitio sea estable, que la gente pueda encontrar cosas útiles y, lo que es más importante, que todo el mundo pueda contribuir a su crecimiento.

Nos vemos.

Sebastià Giralt ha dit...

El proyecto está bien planteado y es ambicioso. Seguro que va a ser un sitio de referencia.