dimecres, de gener 23, 2008

"Robert Graves i el món clàssic" rep el Premi Ciutat de Palma

El llibre Robert Graves i el món clàssic de Maria Rosa Llabrés Ripoll (Deià, Lleonard Muntaner, 2006), ha obtingut el Premi Ciutat de Palma de crítica literària, anomenat Camilo José Cela. Va fer entrega del premi la batllessa de Palma, Aina Calvo, en el transcurs d'un acte celebrat el passat dia 20 de gener, festa de Sant Sebastià, patró de la ciutat.

Notícia: llista de distribució d'Auriga. Més informació: Diari de Balears

3 comentaris:

Margalida Capellà ha dit...

Maria Rosa Llabrés i Ripoll és ben mereixedora d'aquest premi. L'enhorabona més sincera! Robert Graves i el món clàssic és el primer estudi seriós sobre el llegat grecollatí en l'extensa obra literària de R. Graves. Si no l'heu llegit, us el recomano.

sgiralt ha dit...

Gràcies per la recomanació que ve d'algú de qui ens podem refiar, Margalida. Tu també deus ser mallorquina o almenys balear, oi?

Margalida Capellà ha dit...

Tens bon ull, Sebastià, sóc de Mallorca, concretament de Campanet, un poblet preciós de la serra de Tramuntana entre Inca i Pollença. Si el dol que porto aquesta setmana (per la mort malaguanyada d'un amic i per la desaparició del MAC) afluixa, faré una ressenya del llibe de M.R. Llabrés a Pérgamon. Passa't quan vulguis pel Cristòfol Ferrer, ens donaràs una alegria!