dijous, de setembre 27, 2007

Anys i anys, per molts anys

Com sens dubte ja sabreu, perquè sóc un tocatardà i se m'han avançat l'Ana (de viva veu), en Lluís, en Sergi (no us perdeu el seu nostàlgic repàs), l'Álvaro, en Fernando i altres amics, avui Chiron celebra el seu primer aniversari. Però com que som gent seriosa no ho hem celebrat amb una bacanal -vull dir virtual, és clar, com correspon a una xarxa 2.0- sinó modificant una mica el disseny de la pàgina inicial, gràcies al savoir-faire d'un dels nostres centaures i donant a conèixer dos serveis nous: la galeria de vídeos a Youtube i la pàgina de presentacions per usar a classe. D'entrada surten prou carregadetes, perquè alguns companys fa temps que hi estan treballant, però esperem que hi contribuïu amb les vostres aportacions per fer-les més grans. I encara hi ha una petita foto-sorpresa que haurà d'esperar uns dies per problemes tècnicohoraris.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible, sense oblidar tampoc Carlos, Olga, Iaenus i Juanvi i tots els qui hi heu col·laborat! I perquè no ens falti energia per seguir endavant aquí us dedico un magnífic clip de Brams, que podreu trobar entre els nostres vídeos. No us perdéssiu pas els subtítols!!!



7 comentaris:

EtEgoInArcadia ha dit...

Doncs que siga de veritat per molts anys! :)

Ana Ovando ha dit...

Felicidades, Sebastià. Nada hubiera sido posible sin tu esfuerzo y dedicación. Muchas gracias por todo tu trabajo, que hace posible que Chiron pueda seguir cabalgando.
Lo celebramos en Valencia dentro de poco.

sgiralt ha dit...

Gràcies, Arcadi, pels bons desitjos.

Moltes gràcies, Ana. Sense la teva contínua dedicació Chiron tampoc hauria engegat ni seguiria endavant.

sergi ha dit...

Si seguiu amb aquesta marxa, possiblement per al segon aniversari no cabrà res a la portada.

Felicitats!

sgiralt ha dit...

Enhorabona, Sergi.

Què vol dir "seguiu"? Espero que no se t'ocorri abandonar-nos, encara que et dediquis a la política o a pintar retrats cap per avall!!!

Luis Inclán García-Robés ha dit...

Enhorabona, Sebastià!
Aquests són dies de bons desitjos. Que sigui així per molt de temps.
Fins València!
Salutacions.
Lluís.

sgiralt ha dit...

Enhorabona a tu també, Lluís. Espero que finalment ens veurem a València!