dimecres, de maig 02, 2007

Les muses ja són deu

Nàutica, la desena Musa.

Ja sabeu que les Muses són les divinitats de les arts. A l'antiguitat el seu nombre va quedar establert en nou i cada una d'elles era la protectora d'una art. Ara bé, des de fa un parell de dies una notícia sensacional recorre la blogosfera clàssica: ha aparegut la desena Musa, patrona dels blogs, anomenada Nàutica. Els responsables d'aquesta descoberta, que sens dubte els fa mereixedors d'una glòria immortal en la blogosfera global, han estat ni més ni menys dos joves bloguers valencians:
Blai de Pedreguer i Marina de Castelló. En el blog del primer trobareu el relat d'aquesta sorprenent novetat. Des d'aquí no puc fer més que invocar la nova Musa perquè m'inspiri d'ara en endavan i demanar-vos que voteu per ella.

Però potser els blogs és un camp massa petit per a una Musa amb tant poder inspirador i, tenint en compte el seu nom i els seus atributs, jo crec que la seva influència es podria estendre al conjunt de la xarxa. Per què no? Proposo que Nàutica es converteixi en la Musa d'Internet.

I una altra recomanació: ja té llicència Creative Commons? Ràpid, afanyeu-vos a posar-l'hi, abans que no la rapti el terrible ciclop Μικρ
οσοφτóς.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajaja, Llicència i tot? Ara li pegaré una miradeta.

Que Nautica t'acompanye Sebastià!

Anònim ha dit...

Bé, si algú vol oferir-se per registrar Nautca a Creative Commons sota autoria de Chirno o alguna cosa per l'estil que ho faça, jo no sé com fer-ho. ;-)