dimecres, d’octubre 09, 2013

"Sexe a Roma", nova exposició temporal al museu de Gavà

Avui s'inaugura Sexe a Roma, nova exposició temporal al Museu de Gavà. Aquesta exposició, la primera organitzada per Arqueoxarxa, és itinerant: de moment ha estat a Badalona i Tarragona. El seu fil conductor és una selecció de passatges extrets de la literatura llatina (donats sense la referència completa). És més aviat modesta, amb un recull de peces no gaire nombroses ni destacades.

Museu de Gavà
De dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius d'11 a 14 h; dilluns tancat. 
 

5 comentaris:

vergel ha dit...

Hola Sebastià, sóc alumne del INS Premià de Mar i fa un temps vaig anar a veure l'exposició del Sexe a Roma a Badalona, a mi però, em va deixar molt satisfeta i m'ha sobtat la teva opinió i m'agradaria saber quines són les coses que trobes a faltar(i no em refereixo a les citacions dels textos)
Et deixo aquí un enllaç del meu article http://blocs.xtec.cat/aracnefilaifila/2013/05/07/una-magna-celebratio-pujada-de-to/

Espero la teva resposta ja que serà d'un gran ajut per a un nou treball.

sgiralt ha dit...

Tampoc es tracta de peces concretes sinó que general n'hi ha poques per ser una exposició dedicada a aquest tema, i, per tant, és modesta. Simplemet deia que la gent que la vagi a veure no es pensi que és una gran cosa. Ara, per posar uns exemples, faltava l'original (http://www.flickr.com/photos/sebastiagiralt/401776402) o no hi havia el Priap del MAC.

vergel ha dit...

Moltes gràcies Sebastià.
Puc incloure la teva opinió al nostre treball de recerca o preferiries una entrevista més aprofundida sobre aquest tema? Ens sería de gran ajut.

sgiralt ha dit...

Pots incloure l'opinió al treball de recerca. Però no crec que el tema doni per a una entrevista. Que vagi bé el treball.

sgiralt ha dit...

Pots incloure l'opinió al treball de recerca. Però no crec que el tema doni per a una entrevista. Que vagi bé el treball.