dijous, de febrer 19, 2009

S.O.S. Museu d'Arqueologia de Catalunya, un any després

Fa un any va sortir un manifest, firmat per més de 1300 persones, per defensar la integritat del Museu d'Arqueologia de Catalunya davant el projecte de dissoldre'l en un futur Museu de Societat presentat per la conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Ara, en resposta a les declaracions del nou director del MAC, Xavier Llovera, publicades en diversos medis de comunicació recentment, en què expressa que el projecte del Museu de Societat segueix endavant, es proposa renovar la protesta amb l'adhesió a un nou manifest "S.O.S. Museu d'Arqueologia de Catalunya-2", que per ara ja han firmat més de 300 persones.

Aquest manifest oblida que el MAC no és solament la seu de Barcelona, sinó un conjunt de museus i jaciments, però crec que cal aixecar de nou la veu en contra de la desaparició del museu arqueològic.

2 comentaris:

Mónica Flores ha dit...

em sento molt decebuda quan veig que les protestes no serveixen...no entenc perquè el volen tancar, però val a dir que les vegades que hi havia anat, abans de la restauració de l'Asclepi (o el déu que vulgui ser...), estava tot brutíssim i molt deixat...si el volem conservar s'hauria de lluitar també perquè les peces allà exposades estiguessin en bones condicions...

salut, Sebastià!

sgiralt ha dit...

És clar, però si no hi destinen diners (i ara encara menys)...