dijous, de novembre 01, 2007

Blogs solidaris

En Lluís m'ha honorat amb el meme-premi de blog solidari atorgat per compartir de manera desinteressada coneixements amb l'altra gent.


Les regles d'aquesta nominació són les següents:
  • Nominar set persones que es consideri que tenen blogs solidaris i enviar-los un correu electrònic perquè s'assabentin del premi.
  • Els premiats haurien de lliurar el premi al seu torn a altres set bloguers de la seva elecció.
  • Els premiats haurien de publicar una entrada en el seu blog, mentre que col·locar la imatge del blog solidari és opcional.
Vet aquí els meus afortunats nominats:
  • Sergi pels reptes de tot tipus que ens posa i perquè no abandoni les TIC clàssiques per la seva creixent immersió política.
  • Santi per la seva dedicació didàctica i per la ferma defensa de les seves conviccions filològiques.
  • Blai per un sòlid present que augura un futur esplendorós d'escampar l'amor pel món clàssic.
  • Olga perquè sap reescriure i transmetre de manera tan bella els mites grecs.
  • Ana per tercera vegada, sobretot per la seva entusiasta i generosa capacitat de proselitisme. Si mai es fa dels Hare Krisna tremolem, perquè acabarem tots rapats, amb túniques taronges i ballant pel carrer. Suposo que s'han d'anar multiplicant els memes: 3 x 7= 21. Estaràs contenta amb tants premis, oi?
  • Carlos perquè es dedica a compartir coneixement sempre actualitzat sobre TIC amb esperit provocador i anarquitzant.
  • Ramon per la seva erudita defensa dels estudis clàssics.

6 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

¿Contenta? Estoy aterrorizada. Ya sabes el miedo que me dan estas cosas.

Creo que me disculparás porque no te conteste el meme esta vez. De cualquier modo, te agradezco muchísimo tus palabras. Teniendo en cuenta que eres uno de mis maestros, a los que molesté en el inicio de mi carrera blogosférica, es un honor que me nomines. ¡Qué tiempos aquellos en los que los memes sólo preguntaban por el fondo de pantalla!

Que conste que esta vez no te lo he mandado porque siempre te toca, no porque no pensara que eres un genio (con lámpara, aparato o lo que haga falta).

¿Podremos disfrutar de tu compañía en Sagunt? Espero que sí, me quedé con muchas ganas de discutir contigo ;-)

Blai ha dit...

Gràcies per pensar en el meu blog, però ara no sé a qui passaré el meme, perquè els has triat tu a tots!
De nou gràcies i a veure si trobe set solidaris més!

Salut!

Olga ha dit...

Muchas gracias Sebastià, pero ahora ¿a quién premio yo? La lista de premiados es tan extensa ya, y todos bien merecidos, que encontrar gente a la altura de Ana por ejemplo se hace difícil...
No sé si Hilo de Ariadna es un blog solidario propiamente dicho, pero desde luego que te agradezco que te acordaras de sus esfuerzos por contar los mitos una vez más.

sgiralt ha dit...

Aquest és el problema dels memes, Blai i Olga. Et posen una obligació i a sobre et deixen sense possibilitat de complir-la. Ja m'hi he trobat altres vegades, oi Ana? Però sentiu-vos amb llibertat de continuar el meme o no. Tranquils.

No vindré a Sagunt, Ana, però pel que fa a discutir, també discutim perfectament a distància, gràcies a les TIC.

sergi ha dit...

Sebastià, no patisques, la immersió política no em fa desentendre'm de la immersió "tíquica"... sols la fa més ampla (ja no sé on publicar les coses!!!).
Com deia Blai, intentaré trobar 7 solidaris més, encara que entre tu, la resta de companys i els que, sens dubte, posarà Blai ho tindré ben magre.
Salutacions marineres!

Santi ha dit...

T'agraisc la especial "nominació". Aprofitaré que estic de pont per continuar aquest meme en la mesura de les meues possibilitats. Χαίρε!