dijous, de desembre 09, 2010

I Trobada Internacional de Didàctica dels Estudis Clàssics

Un grup de professors del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana i l’Equip de Formació i Innovació de Llengües i Cultura Clàssiques de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona tenen previst de celebrar una I Trobada Internacional de Didàctica dels Estudis Clàssics que tindrà lloc els dies 8 i 9 de juliol de 2011 a la Facultat de Lletres de la UAB (Bellaterra) i a la Casa de Convalescència de l’Hospital de Sant Pau (Barcelona), respectivament. La trobada inclourà:
  1. Dues sessions matinals amb diverses ponències sobre temes relacionats amb l’ensenyament i l’actualitat dels Estudis Clàssics.
  2. Una sessió de tarda, oberta a la participació de professors de Secundària i d’Universitat, que tingui com a objectiu prioritari l’intercanvi d’experiències d’aula.
Tots aquells professors que vulguin donar a conèixer una activitat docent, materials didàctics o pràctiques docents innovadores, podran presentar una comunicació de 15 minuts, que anirà seguida d’un debat amb els assistents de la mateixa duració.

Més informació: Primera circular

1 comentari:

RiCharPe ha dit...

Que bien, quien fuera profesor ^^.

Un saludo.