dijous, de juny 11, 2009

PAU de llatí i grec a Catalunya (juny del 2009)

Aquí teniu els exàmens de selectivitat de llatí d'ahir i de grec d'avui a Catalunya:

PAU llatí



PAU grec

3 comentaris:

Albert Cocera ha dit...

Us va semblar fàcil l'examen de llatí? Els va semblar fàcil als vostres alumnes el de llatí? A mi, personalment, em semblar molt fàcil, però a ells els va semblar dificultós pel primer ablatiu absolut i per la primera construcció d'infinitiu.

Anònim ha dit...

a veure, jo el vaig fer i la opció de les Termes i el qüestionari (de QUATRE preguntes!!!)....es senzillissim! el text era relativament fàcil, era molt fàcil de deduir la construcció d'ablatiu absolut, potser la segona era un xic més complicada. Però vaja, que traient tan sols la meitat de la puntuació de la traducció la podies complementar perfectament amb les altres preguntes (ja que van sortir les Termes en comptes d'explicar una ciutat o la biografia d'un autor). Ara queda esperar les notes.

AGG ha dit...

A mí em va semblar facilet, només hi havia subordinades de relatiu, res de "cum" ni "ut" (encara que a mí se'm donaven bé, pero era, potser, el més difícil). L'ablatiu absolut ja havia estat bastant "matxacat" al batxillerat i l'infinitiu, sí, potser era el més complicat.

Per mí, sincerament, va ser el més fàcil de totes les proves.