divendres, d’octubre 28, 2011

Tribuna d'Arqueologia (2011-2012): cicle de conferències i nou web

El passat dimecres es va inaugurar el cicle de conferències de Tribuna d'Arqueologia del 2011-2012 amb la intervenció de Sílvia Bravo, De jaciments i de recerca. Narracions digitals multiplataforma a l’abast de tothom. Aquesta conferència ja es pot veure en el nou web de Tribuna d'Arqueologia, que es va presentar en la mateixa sessió. De les conferències programades en aquest curs aquí destaquem les relatives a l'arqueologia romana:
  • 9 de novembre: Iesso. Cap a la socialització de la recerca arqueològica, a càrrec de Josep Guitart, Joaquim Pera, Toni Gironès i Josep Ros, moderador: Josep Ramon Gallart.
  • 22 de febrer: La vil·la romana de Torre Llauder. Darrers treballs de recerca i restauració, i perspectives de futur (Mataró), a càrrec de Joaquim Garcia.
  • 7 de març: Les Drassanes Reials (Barcelona) (necròpolis romana), a càrrec d'Esteve Nadal i Adriana Vilardell, moderador: Roger Marcet.
  • 21 de març: L’antic beateri de Sant Domènec de Tarragona: del fòrum provincial al convent del segle XIX, a càrrec d'Imma Teixell, Moisés Díaz, Joan Eusebi Garcia Biosca, moderador: Joaquin Ruiz de Arbulo.
  • 20 de juny: Primers resultats de la intervenció a la vil·la romana del Pont del Treball a Barcelona, a càrrec de Daniel Alcubierre, Emiliano Hinojo i Antoni Rigo, moderador: Alberto López Mullor.
Més informació: Programa complet (PDF)