dilluns, de maig 02, 2011

Materials de les V Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques

Els dies 18 i 19 del passat mes de març es van celebrar les V Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques, organitzades pel Col·legi de Llicenciats i l'ICE de la UAB. Ara podeu accedir a un recull d'enllaços, vídeos, presentacions i documents relacionats amb les diverses contribucions que s'hi van poder sentir.

1 comentari:

Romanorum Vita ha dit...

Hola!

Com és evident per la temàtica del vostre blog, esteu interessats en la cultura i la història de l''Imperi romà al nostre país.

Per això, i en ocasió de la XIII edició del Festival Tarraco Viva i de la inauguració de l'exposició Romanorum Vita a Tarragona, us volem donar aquest projecte de divulgació històrica de l'Obra Social "la Caixa"

Romanorum Vita permet conèixer la vida quotidiana dels habitants d’una ciutat de l’Imperi Romà en època Imperial (s. I d. C). a través d'una exposició itinerant que et convida a passejar per un carrer i visitar una domus. L’exposició us situarà a l’any 79 d. C, en plena època Imperial i poc abans de la destrucció de Pompeia. Escenografies, projeccions audiovisuals i textos informatius es complementen amb elements sonors i fins i tot olors, creant una experiència innovadora.

Però Romanorum Vita no s'acaba en l'exposició, que també podeu visitar virtualment (http://multimedia.lacaixa.es/lacaixa/ondemand/obrasocial/interactivo/romanorumvita/cat/visita_virtual.htm).

Al nostre blog (http://www.romanorumvita.com/?lang=ca) podeu trobar les darrers noticies del projecte, i participar creant audioguies, penjant fotografies de jaciments romans d'Espanya al nostre grup del Flickr (http://www.flickr.com/groups/romanorumvita/) i fent comentaris al nostre blog.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra participació, i també que féssiu difusió del nostre projecte.

Si aneu a Tarragona els propers dies aprofitant Tarraco Viva, us convidem a penjar o fer-nos arribar les vostres fotografies, vídeos i àudios de la Tarragona Romana i del Festival.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

Ens veiem a Romanorum Vita i a Tarraco Viva!

Romanorum Vita
http://www.romanorumvita.com
info@romanorumvita.com
Obra Social "la Caixa"