dilluns, d’abril 21, 2008

Fundada l'Associació de Professors de Llengües Clàssiques

Tal com estava previst divendres passat, 18 d'abril, va quedar formalment constituïda l'Associació de Professors de Llengües Clàssiques, amb una junta jove i entusiasta, formada per Meritxell Blay (presidenta), Sergi Ricart (secretari), Guillem Cintas (tresorer) i Mireia Garcia (vocal), als quals cal agrair la responsabilitat que han adquirit i animar-los en una feina que no serà fàcil. Els objectius fonamentals d'aquesta associació seran la defensa dels interessos professionals dels professors de clàssiques, la formació permanent d'aquest col·lectiu i l'impuls a la didàctica de la cultura i les llengües clàssiques. Poseu-vos en contacte amb la nova associació a través del seu blog, si esteu interessats a formar-ne part.

Esperem que aquesta nova associació suposi un revulsiu per al món de les clàssiques a Catalunya, que bona falta ens fa. Cal sobretot la implicació d'un gran nombre de persones -un repte que no serà fàcil d'aconseguir si tenim en compte la passivitat en què ens trobem ara com ara, reflectida en la poca assistència en l'acte fundacional d'aquesta associació, i la dispersió de les iniciatives que es van realitzant. Un dels models a seguir és sens dubte el dels col·legues valencians, que la setmana passada han repetit un cop més l'impressionant èxit dels Ludi Saguntini, el gran festival didàctic de les clàssiques (aquí en podeu veure nombroses fotos).

De moment feu córrer la notícia.

2 comentaris:

ASSOCIACIÓ DE PROFESSORS DE LLENGÜES CLÀSSIQUES ha dit...

Benvolgut Sebastià, moltes gràcies per l'ajuda i la difusió que ens estàs donant. Estem treballant per tal de dotar de continguts l'associació i creiem que abans de l'estiu podrem oferir resultats, que mostrarem en el blog. Per cert, t'has oblidat d'esmentar un membre de la junta, la vocal Mireia Garcia. Moltes gràcies. Meritxell.

sgiralt ha dit...

Benvolguda senyora presidenta,

És una excel·lent notícia. Pel que fa a la vocal, no me n'havia oblidat, però no sabia el seu cognom ni si hi havia cap altre vocal. De tota manera gràcies per la rectificació. Enhorabona i endavant!