dimecres, de maig 30, 2007

Labyrinthus ja té grec

Us presento una nova secció del web Labyrinthus: la gramàtica grega, una gramàtica sense pretensions que vol ser essencialment didàctica, orientada als estudiants de secundària o als qui s'inicien en el grec clàssic. De moment es tracta d'una versió beta: no està acabada i encara li cal una última revisió. Per tant, si hi veieu cap cosa que s'hagi de corregir o voleu fer-hi observacions, us agrairé que m'ho feu arribar amb un comentari o un missatge.

7 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Mi enhorabuena, Sebastià. Hacía falta un recurso como éste. No dudes de que vamos a aprovecharnos de tu buen hacer y que muy pronto se convertirá en un lugar de referencia muy recomendado para los estudiantes, como es ya el resto del portal.
Muchas gracias por compartir tus conocimientos.

Anònim ha dit...

Gran trabajo, Sebastià: una gramática clara y fácil de manejar, como conviene a su autor.

Mal que le pese a Jose, prefiero esto a un libro.

sgiralt ha dit...

Muchas gracias a los dos por vuestros alentadores comentarios. De todos modos, Carlos, es de justicia reconocer mi deuda a una serie de libros (gramáticas griegas) que me han sido muy útiles para preparar esto y que cito en la bibliografía general de la web < http://www.xtec.cat/~sgiralt/labyrinthus/info/biblia.htm >. Ya sabes para mí es importante dejar claro que no están reñidos los libros con Internet.

También deseo agradecer aquí a Iaenus su rápida indicación de errores en los enlaces, que ya están corregidos.

santi ha dit...

Una feina molt bona. Un recurs necessari per a tots. Veig però que no t'acabe de convèncer pel que fa al tema de la pronunciació, oi? Fíxa't, per cert, amb la ponunciació que dones del grec modern de la H.

sgiralt ha dit...

Gràcies per la indicació de l'error (ja corregit) i pel comentari. Pel que fa a la pronúncia, Santi, t'he de dir que he anat llegint totes les teves entrades sobre el tema i m'han semblat molt interessants. Ho deixo per a una pròxima entrada, d'acord?

Anònim ha dit...

Fantàstic! M'anirà de perles! Aquest estiu hauré de fer una repassadeta al grec perquè al meu centre no en fem a segon i de cara a la carrera estaria bé que recuperés el que vaig aprendre l'any passat. Per cert que tenia previst anar a Atenes i ja veig que, d'entrada, el mueseu arqueològic me l'hauré de pintar a l'oli... sort que vaig ser al British fa molt poc. I abans vaig a París i podré veure la motra de Praxítel·les! Cicle complet! Molta salut!

sgiralt ha dit...

Veig que no pares, blanca Nausica! Llàstima que no hagis pogut fer grec aquest curs, però ja tindràs temps per curar-te el "mono" de grec.