En primer lloc les Velles experiències noves de Bàrbara Matas sobre epigrafia llatina i religió romana:
Actualitzat: document de vocabulari per treballar les inscripcions (PDF)
La meva intervenció duia el títol de Les clàssiques a Internet: de la web 1.0 a la web 2.0., però per deixar clar que va consistir a relatar el canvi de la web a partir de la meva experiència docent (que és del que es tractava) hi he afegit un parèntesi.
D'altra banda val la pena recollir un parell d'enllaços relacionats amb dues de les altres intervencions: Francesc Parreu va presentar el seu mètode Olimp per a l'aprenentatge del grec per ordinador i KuanUm la seva tasca de divulgar i investigar el patrimoni arqueogastronòmic.
Programa sencer (PDF)
Unas jornadas interesantes, ¿hubo mucha afluencia de gente? ¿muchas preguntas?
ResponEliminaMolta gent sí, però desgraciadament no hi va haver temps per a preguntes.
ResponEliminaComo no podía ser de otra forma, una presentación muy completa y bien estructurada. ¿Has conseguido hablar de todo lo que llevabas preparado?
ResponEliminaGracias, Carlos, pero al final tuve que abreviar: me salté las etiquetas (lo siento, Ana) y el marcador social.
ResponEliminaSebastià,
ResponEliminaveig que aprofites bé les oportunitats... La presentació m'ha semblat molt clara i completa. Llàstima, com dius, que el temps no deixi explicar-se amb més detall.
Gràcies per compartir-ho.
Salutacions.
Lluís.
Gràcies Lluís pel comentari.
ResponEliminaUn material muy interesante, Sebastià. Gracias por ponerlo a disposición de todos.
ResponEliminaGracias por el comentario, Fernando.
ResponEliminaJo sí que hi era i va ser tot un plaer. Et vas explicar molt bé, però potser malauradament molts dels presents poc van entendre o van voler entendre. Ja se sap paulatim longius iter. Has penjat el més interessant de les Jornades, però potser jo trobo a faltar la xerrada del Javier Velaza i l'explicació al lapidarium del MAC. A mi em va inspirar un munt d'entrades al bloc sobre llatinismes i construccions vàries en textos epigràfics. Et vull agrair que esmentessis El fil de les clàssiques i que ara ho hagis actualitzat per escrit. L'enhorabona, Sebastià, i continua treballant perquè ens obres camí, a molts i especialment a mi, ja que El fil de les clàssiques depèn sovint de la teva feina. Ens veiem a Can Farrerons el dia 28?
ResponEliminaMoltes gràcies, Margalida, per les teves paraules. Ara, que consti, per evitar malentesos, que no fet cap tria en els materials i enllaços que he posat. Simplement he posat la meva presentació, sobretot pels enllaços (i hi he posat el teu blog perquè el trobo exemplar en la seva categoria), i la de la Bàrbara, que m'ho va demanar. I he afegit els enllaços dels que van exposar les seves experiències i tenen webs relacionats.
ResponEliminaIntentaré venir. Ja t'ho confirmaré.
Aunque tarde, mis felicitaciones por esa presentación tan completa, que sin duda servirá de base a otras futuras.
ResponEliminaTe esperamos en Santiago para el próximo otoño.
Graciñas, Álvaro.
ResponElimina